Pride Amsterdam: 1 tot en met 6 augustus 2023

Ervaar de kleurrijke en levendige Pride vanaf een uniek perspectief op zaterdag 6 augustus 2023! Huur een boot en geniet van een front-row seat langs de kant terwijl je de feestelijke parade bewondert. Onze bootverhuurservice biedt je de mogelijkheid om deel uit te maken van deze bijzondere viering van diversiteit en inclusie.

Neem plaats op onze comfortabele boot en vaar langs de grachten, omgeven door een sfeer van liefde en acceptatie. Terwijl je langs de kant kijkt, word je betoverd door de kleurrijke praalwagens, opzwepende muziek en de vreugdevolle menigte die samenkomt om de Pride te vieren.

Of je nu alleen komt, met vrienden of geliefden, onze boten bieden een uitstekende uitvalsbasis om van dit spektakel te genieten. Breng je eigen versnaperingen mee of laat ons een heerlijke catering voor je regelen, zodat je volop kunt genieten terwijl je langs de route vaart.

Mis deze unieke kans niet om de Pride op een buitengewone manier te ervaren. Reserveer nu je boot en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Sluit je aan bij de viering van gelijkheid en trots en geniet van een onvergetelijke dag op het water tijdens de Pride.