(Natte) Kaagweek: 13 juli tot en met 16 juli 2023

Stap aan boord en vaar mee naar de betoverende Kaagweek op Kaageiland! Dit fantastische evenement combineert zeilwedstrijden, activiteiten en gezellige feesten. Als de oudste zeilweek van Nederland, viert de Kaagweek in 2023 haar 101e jubileum. Van donderdag 13 juli tot en met zondag 16 juli 2023 vindt dit spectaculaire evenement plaats.

Met onze bootverhuurservice bieden we jou de mogelijkheid om de Kaagweek van dichtbij mee te maken. Vaar naar Kaageiland en laat je verrassen door adembenemende zeilwedstrijden, bewonder de vaardigheden van de zeilers en voel de spanning van de competitie. Maar dat is niet alles! Verken het eiland, geniet van heerlijke gerechten in sfeervolle restaurants en cafés, en beleef onvergetelijke avonden met livemuziek en entertainment.

Wacht niet langer en reserveer nu je boot voor de Kaagweek 2023. Mis deze unieke ervaring op het historische evenement niet. Stap aan boord en maak deel uit van de traditie, de passie en de vreugde van het zeilen tijdens de Kaagweek op Kaageiland.